+47 464 25 603 mail@riotcrows.com
RiotCrows AS

RiotCrows AS

Våre kunder & referanser

Fra ide til ferdig nettløsning

Vi kan hjelpe deg i hele prosessen fra ide til fungerende nettløsninger som dekker visuelle og tekniske behov. For oss er alle kunder like viktige og vi ønsker at kundene våre skal lykkes på nett! Vi hjelper deg med alle typer sider og netthandel.

Synlighet & Optimalisering

SEO (søkemotoroptimalisering) er å benytte metoder som fører til at nettsider oppnår bedre synlighet eller «ranking» på søkemotorenes resultatsider. Vi kan hjelpe deg med bedre synlighet ved å optimalisere eksisterende sider og innhold.

Innhold & Oppdateringer

Vi kan stå for hel eller delvis produksjon av innhold og oppdateringer av nettsider, og i sosiale medier. Vi kan levere tekst, bilder, video, lyd og innhold som webinar og reklamefilmer. Vi kan også legge strategier og utvikle publiseringskalendere.

Oppsett og design av netthandel for Bee Concepts AS og trygghetsalarmen Bee Care | www.beecare.no

For Bee Concepts AS har vi laget ny netthandel hvor man enkelt kan bestille trygghetsalarmen Bee Care. Sidene er bygget på WordPress og WooCommerce med enkelt design som gjør brukergrensesnittet oversiktlig og lett forståelig.

Yoast SEO programtilegget og optimalisert for god plassering i søkemotorene. Sidene er selvsagt også satt opp med google produktene analytics, ads, osv. for å kunne analysere trafikk, konverteringer og brukerenes demografi.

Skalerbar på alle skjermstørrelser.

Mailchimp programtilegg for e-post markedsføring, klargjort for integrasjon mot Facebook, Instagram og Twitter.

Betalingsløsning for Vipps, Visa, Mastercard og faktura.

Vi har hatt et godt samarbeid med RiotCrows AS i hele utviklingsprosessen av de nye sidene for Bee Care trygghetsalarmen. Sidene svarer til våre forventninger og spesifikasjoner for en netthandelsløsning rettet mot vår målgruppe og hvor man enkelt kan bestille vårtrygghetsalarm.

Simen Torp Halvorsen
Daglig Leder | Bee Concepts AS

Bee Care

Søkemotoroptimalisering (SEO), digital markedsføring og digitalt vedlikehold for Scanmark Service AS

For Scanmark Service AS gjør vi digitalt vedlikehold, oppdateringer og har startet arbeidet med å legge en strategi for den digitale markedsføringen. Vi gjør også vedlikehold og SEO justeringer på Scanmarks eksisterende nettsider for å optimalisere både resultat av markedsføringen og tilrettelegge kundereisen med fokus på økt konvertering og digital vekst.

Scanmark Service AS

Presentasjon av Bee Concepts AS www.beeconcepts.com

WordPress side med Yoast SEO programtilegget og optimalisert for god plassering i søkemotorene. Sidene er selvsagt også satt opp med google produktene analytics, ads, osv. for å kunne analysere trafikk, konverteringer og brukerenes demografi.

Skalerbar på alle skjermstørrelser. Mailchimp programtilegg for e-post markedsføring, klargjort for integrasjon mot Facebook, Instagram og Twitter. 

Bee Concepts AS

Netthandel, SEO, markedsføring, drift og vedlikehold  for KinksterLife | www.kinksterlife.com

Sidene er bygget med WordPress og handelsløsningen WooCommerce. Yoast SEO programtilegget og optimalisert for god plassering i søkemotorene. Sidene er selvsagt også satt opp med google produktene analytics, ads, osv. for å kunne analysere trafikk, konverteringer og brukerenes demografi.

Skalerbar på alle skjermstørrelser. Mailchimp programtilegg for e-post markedsføring, klargjort for integrasjon mot Facebook, Instagram og Twitter. Betalingsløsning for Vipps, kort og faktura.

KinksterLife.com

Kontakt oss!

Ring oss på hverdager fra 10-15:00, bruk vårt kontaktskjema eller send oss en e-post så tar vi kontakt med deg så snart vi har mulighet.

RiotCrows AS
Ringstadhavn 6
1667 Rolvsøy

Telefon: +47 464 25 603
E-post: mail@riotcrows.com

Org/Mva: 926019074