RiotCrows AS

Vi deler ikke informasjon om kundene våre, men vi har selvsagt noen referanser…

Vi holder det meste av våre kundelister og samarbeid konfidensielt. Vi deler aldri statistikk, resultat, budsjett og informasjon om kundene vi jobber med. Noen referanser kan vi selvsagt dele, her er noen av de.

I små og mellomstore bedrifter som utgjør vår kundemasse er markedsstrategiene og informasjon knyttet til investeringer i egen profilering og markedsføring sårbare.

RiotCrows AS
WordPress

Vi bygger løsninger på WordPress som er verdens mest brukte CMS system (Content Management System) med en markedsandel på nesten 60%. WordPress er brukervennlig og skalerbart. I kombinasjon med andre tillegg og plugins som WooCommerce (netthandel) løser vi de aller fleste utfordringer og behov for små og mellomstore bedrifter.

KinksterLife

KinksterLife | E-handel med «full pakke» av funksjon og integrasjoner 

KinksterLife er bygd på WordPress med WooCommerce som e-handelsløsning. Integrert med betalingsløsning for Visa, MasterCard, VIPPS eller faktura via Walley. KinksterLife har støtte for nyhetsbrev / mailinglister via MailChimp og koblet mot alle sosiale plattformer.

På KinksterLife.com er det mye som skjer i kulissene. Løsningen er selvsagt koblet mot ulike annonsenettverk, Google Analytics og «logger» data som er grunnlaget for å optimalisere kampanjer og annonseringen.

KinksterLife gjør en SEO-score på 100% og tross at sidene er «tunge» med mye produkter og en sterk grafisk profil, er laste-tid på ca 1 sekund.

RiotCrows

RiotCrows | Våre egne sider og et eksempel på WordPress fastpris BASIC

Dette er sidene du er på nå. Det er våre egne sider! www.riotcrows.com er en enkel, men funksjonell og prisgunstig nettløsning som er bygd på WordPress og er tilsvarende hva du får om du kjøper en «WordPress fastpris BASIC» fra oss med en prislapp på kun 8.000.- + mva.

Vi har selvsagt lagt til litt finesser og utvidelser for å optimalisere vår egen markedsføring og «treffsikkerhet», men visuelt og funksjonelt, for deg som besøker sidene, er dette en BASIC.

Sidene har rask laste-tid på under 1 sekund og SEO-score på 100% som gjør at den er optimalisert for å rangere godt i søkemotorer.

RiotCrows AS

RiotCrows AS - Husebyveien 124 - 1623 Gressvik
www.riotcrows.com - mail@riotcrows.com - +47 464 25 603

Husebyveien 124 - 1623 Gressvik
mail@riotcrows.com | +47 464 25 603