RiotCrows AS er samarbeidspartner på små og store prosjekt for aktører i hele Norge

 Det er jeg som er Lars og driver RiotCrows AS! Jeg har base i Fredrikstad, men jobber med små og store aktører i hele Norge. Jeg jobber alene og det er alltid jeg som tar telefonen når du ringer!

Profil & Visuell Identitet

Profil og visuell identitet handler om alt som gjennkjenner din bedrift i all kommunikasjon.

Nettsider & E-handel

Skalerbare og SEO optimaliserte løsninger, bygget på WordPress og WooCommerce.

Sosiale Medier

Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIN, Snapchat, TikTok, Youtube, osv...

w

Kontakt meg!

Kontakt meg for en uforpliktende samtale og tilbud på tjenestene jeg kan hjelpe deg med.

Én kontaktperson og nære samarbeid gir god oversikt og settes pris på av kundene.

Jeg er utdannet utstillingsformgiver (dekoratør/kommunikatør), front-end (webdesigner med fokus på alt det synlige), fotograf og digital markedsfører. RiotCrows AS er kontaktpunktet mot kundene mine og basen for alt mitt kommersielle.

Jeg har jobbet med markedsføring, profil og design i 28 år og har selvsagt tilpasset meg underveis. Min siste eksamen (digital markedsføring) er fra Noroff school of technology and digital media, 2021. I dag er digital kunnskap ferskvare. Kurs, studier og utdanning er et parallelt løp med jobb, oppdrag og utfordringer man møter.

RiotCrows jobber med bedrifter, organisasjoner, foreninger og offentlige profiler i hele landet

RiotCrows AS har mange ulike kunder i mange ulike bransjer. Det kan være utfordrende å få tiden til å strekke til, men jeg har et godt nettverk som sikrer deg som kunde høy kompetanse og korte produksjonstider. Jeg er opptatt av å ha et nært og effektivt samarbeid. I de tilfellene jeg leier inn kompetanse, vil det alltid være jeg som «holder i trådene» og er kontaktperson.

Referanser

Digital satsing, strategi, markedsplaner og resultat av det man oppnår er i mine øyne sensitiv informasjon.

Jeg jobber uten publiserte og offentlige referanser til tidligere og nåværende kunder, brands og profiler.

En tidligere jobb er et resultat av et unikt samarbeid med andre, budsjett og valg jeg ikke kan styre og relatert til oppdragsgivers posisjon i markedet.

Mitt fokus er å levere tilpassede produkt og tjenester som innfrir innenfor de rammene som gjelder i hvert enkelte samarbeid.

Kontakt meg for en prat og et uforpliktende tilbud

Har du spørsmål rundt hva jeg kan hjelpe deg med eller ønsker pris på et oppdrag?

Bruk kontaktskjema og fortell litt om hva du trenger hjelp til eller ring meg på telefon +47 464 25 603

Du kan også sende en epost på mail@riotcrows.com

Profil & Visuell Identitet

Profil og visuell identitet handler om førsteinntrykk og helhetsinntrykk. Det er bedriftens personlighet og det som møter kunden i all kommunikasjon.

E-handel & Nettsider

Skreddersydde, skalerbare løsninger for e-handel og nettsider, som gjør det enkelt å kommunisere med kundene. Optimalisert for god rangering og gode kundereiser.

Innholdsproduksjon

Informativt og godt innhold bygger relasjoner, skaper tillit og gir troverdighet. Like viktig som innholdet, er en strategi for hvordan innholdet deles.

Foto & Redigering

Produktfoto, referanser, ansattbilder eller temabilder for oppdateringer i SoMe og "krydder" i artikler og nyhetsbrev. Bilder er en del av den visuelle identiteten.

Sosiale Medier (SoMe)

Sosiale Medier er en viktig del av både merkevarebygging og salgskampanjer. Kontinuerlig aktivitet i SoMe bør være en del av markedsstrategien.

SEO (on & off-site)

SEO (Search Engine Optimization) er tilpassing av innhold og semantikk som bidrar til at nettstedet blir mer synlig i organiske søk i søkemotorene.